Press "Enter" to skip to content

De doka is er klaar voor

Na een compleet volle Renault 4 en daarna nog eens een rit langs apparatuur leverancier Bart, stond de doka dan eindelijk vol alle spullen. Ik was even vergeten hoeveel materiaal daar bij komt kijken, bij analoge fotografie. Alles meteen ingericht en schoongemaakt, en vandaag het karwei afgemaakt met het ophangen van de diverse doka-verlichting: de doka is klaar voor gebruik! Er ontbreekt nog een klein detail, en dat is voldoende chemie. Zodra de filmontwikkelaar ook in huis is (afdrukken op papier kan al wel), kunnen de cursussen beginnen.

Zoals je op de foto kunt zien is er steeds plaats voor twee in een cursusronde van vier avonden, en laten we de maandagen, dinsdagen en woensdagen daar eens voor pakken. Wil je ook Zwart-Wit leren verwerken in vier avonden? Kijk dan even op de pagina Cursus Doka.