Press "Enter" to skip to content

Cursusdata voor donkere kamer cursus

De eerste cursus staat ingepland inmiddels en de eerste cursus is ook vol. Dit leek me een mooie gelegenheid om gewoon eens wat cursusdata te prikken en die op deze site te zetten zodat je gewoon meteen kan kijken of de data je schikken. De eerste (volle) groep gaat 11 juni op de maandagen van start, dus dan blijven er nog de dinsdagen, de woensdagen en de donderdagen over om te gaan volplannen.

De data zijn dan als volgt:

Maandag 11 juni, 18 juni, 25 juni en 2 juli  (volgeboekt)

De tijden zijn van 20:00 tot 23:00, en na deze vier avonden moet je zelfstandig zwart-wit films kunnen ontwikkelen en afdrukken op fotopapier.

Wil je ook deze leuke retro cursus volgen? Stuur dan een mailtje naar:
info at marcomaas punt com 

Heb je de smaak te pakken gekregen? Dan kun je de doka per dagdeel huren om zelfstandig verder te werken. Daarvoor heb ik ‘strippenkaarten’ gemaakt waarbij je vijf dagdelen inkoopt voor de prijs van vier, en cursisten die de cursus hebben gedaan kunnen die inkopen voor de prijs van drie! 🙂