Press "Enter" to skip to content

Incubate Open Source Expo 2012

Ik fotografeer al vanaf mijn achtste levensjaar en op een serieuzer niveau vanaf mijn vijftiende, maar van het tonen van mijn werk komt het nooit zo. Ik heb wel aan diverse kunstprojecten meegedaan maar dan werk je in thema. Een van de eerste keren dat er nu vrij werk van me te bekijken is, zal op komende Open Source Expo van Incubate zijn.

Incubate hield vorig jaar hun eerste editie van hun Open Source Expo waar alle kunstenaars uit alle disciplines aan mee mogen doen met een vrij werk. Na het succes van vorig jaar wil Incubate het deze keer nog groter aanpakken en zodoende zal de expo dit keer in de Koepelhal op het oude NS-terrein zijn aan het NS plein: een pachtige stuk industrieel erfgoed wat zeven dagen lang onderdak zal bieden aan het werk van bijna 300 kunstenaars, en daar hang ik dus ook tussen.

Mijn werk is er een uit een nog steeds groeiende serie zonder titel en zal daar te zien zijn op een hoge kwaliteit galarieprint op perspex/dibond, formaat 60×90. Het werk zal ook te koop zijn en de maximum oplage op deze maat wordt 3 stuks.

De officiele opening is maandag 10 september van 18:00 tot 20:00 in de Koepelhal. Zegt het voort en kom allen kijken! 🙂

UPDATE: Het art blog Lost-Painters.nl heeft oa mijn werk er uit gelicht in een recensie op de Open Source Expo… ergens halverweg de pagina 🙂