Press "Enter" to skip to content

WindowsPhoneItaly nu beschikbaar in de Store

Het heeft even geduurd met alle design perikelen en vooral de perikelen rondom het indienen bij de Windows Phone Store, maar eindelijk is ie dan gepubliceerd. Vanaf 6 oktober j.l. is WPitaly te downloaden voor alle Windows Phone gebruikers met Italiaanse tongval. De eerste drie dagen waren al goed voor 295 downloads dus hij valt kennelijk in de smaak…

De app is een news reader app voor de website Windows Phone Italy en geeft alle feeds van de site weer in een handige Windows Phone UI. De doelgroep lijkt er goed tevreden mee in elk geval want de reviews stromen meteen binnen en die zijn bijna allemaal zeer positief! Ik heb er twee mooie uitgelicht om met jullie te delen:

  • Alessio, 10/5/2012:
    App molto fluida e aggiornata. Ottimo lavoro!
    Zeer vloeiende en bijgewerkte App. Goed werk!
  • Alessandro, 10/5/2012:
    Bella app, con la stessa grafica del famoso portale, il tutto in pieno stile Metro
    Mooie app, met dezelfde graphics van de beroemde portal, alles in volle Metro stijl

Er staan ook veel goede suggesties tussen voor toekomstige feature updates en dat is zeer motiverend om verder te ontwikkelen. Kijk voor een download Tag even op mijn Windows Phone pagina op deze site.