Press "Enter" to skip to content

Meer dan 100.000 app downloads inmiddels!

Het updaten van de website is er een beetje bij ingeschoten afgelopen jaar, maar die tijd is dan ook vooral heel erg gaan zitten in het maken van grappige (en soms nuttige) appjes voor Windows Phone. Inmiddels heb ik er zeven in de Windows Phone Store staan, heb ik er zelfs een Windows Phone 8 developer device mee verdiend en is het totale aantal downloads afgelopen weken door die magische 100.000 grens heen geknald.

De Windows Phone afdeling hier op mijn site laat nu nog maar twee appjes zien, maar inmiddels zijn er dat dus zeven en ik zal betreffende afdeling spoedig updaten met de nieuwe appjes. Het zijn vooralsnog allemaal gratis appjes en de laatste vier nieuwe zijn er zowel in een WP7.5 als een WP8 uitvoering.
De drie grootste succesnummers qua dowload aantallen zijn allereerst de Doom Shooter, gevolgd door Windows Phone Italy (welke al wat ouder is) en als derde InGusto. Voor de rest zien de statistieken er zo uit:

  • Doom Shooter: 42.171 downloads
  • Windows Phone Italy: 35.344 downloads
  • inGusto: 14.882 downloads
  • StarTrek Sounds: 5.365 downloads
  • Super Fly: 3.060 downloads
  • Ferry van de Zaande: 2.987 downloads
  • Cycling Horn: 804 downloads

De Doom Shooter is veruit de populairste en dat ook nog eens in de kortste tijd. Bovendien dé app waarbij om meer features gevraagd wordt, dus daar ga ik binnenkort eens een in-app purchase pakketje met nieuwe mogelijkheden voor maken denk ik. Ik ben benieuwd hoe dat gaat lopen…
Heb je een Windows Phone en wil je een directe link naar al mijn apps in de Store, klik dan even hier.