Press "Enter" to skip to content

Nieuwe doka cursus data najaar 2013

Tijdens mijn vakantie kreeg ik meerdere mailtjes of en wanneer de cursus weer gaat plaatsvinden. Welnu; ik heb goed nieuws want ik heb voor alle liefhebbers die de cursus willen volgen weer een setje data geprikt voor dit najaar. Ik probeer twee rondes aan te bieden vanaf half september en nog twee in de maand november. Lees snel verder hieronder welke data het precies zijn:

Aangezien ik ook een vast baantje heb om de grootste rekeningen te betalen, moet ik het daar een beetje omheen plannen en ik heb daarnaast de herfstvakantie vermeden. Ik ga de cursus Doka weer geven op de dinsdagavonden en op de donderdagavonden. Als je wil meedoen: ik heb per ronde plaats voor maximaal twee personen, maar het is slechts vier avonden per cursus dus er is snel weer een volgende ronde. Kijk even op deze pagina van mijn site voor meer info over de cursus zelf, dan ga ik hieronder verder met de data:

Eerste ronde:

  • Dinsdag avonden: 17-9, 1-10, 8-10 en 22-10  Geannuleerd

Tweede ronde:

  •  Donderdag avonden: 19-9, 3-10, 10-10 en 31-10  UITVERKOCHT

Derde ronde:

  • Dinsdag avonden: 5-11, 12-11, 19-11 en 26-11   UITVERKOCHT

Vierde ronde:

  • Donderdag avonden: 14-11  15-11, 21-11, 28-11 en 5-12   UITVERKOCHT

Zoals gezegd en je kunt zien, duurt een cursusronde dus vier avonden en wel van 20.00u tot 23.00u. Wil je je inschrijven, stuur dan een mailtje (als je dan niet al gedaan had) naar: info at marcomaas punt com of naar: marcomaas at outlook punt com.