Press "Enter" to skip to content

Nieuwe doka cursus data voorjaar 2014

apict2013-07-26_05-29-06-_jpgHet jaar begint al weer op zijn eind te lopen en alle geplande data voor de doka workshop tot het eind van dit jaar zijn volgeboekt; hoog tijd om al vast nieuwe data bekend te gaan maken dus. En alle deelnemers natuurlijk bedankt voor jullie belangstelling! Komende decembermaand even pauze natuurlijk ivm de feestdagen, maar in januari ga ik weer van start met een nieuwe serie, dus lees snel verder voor de nieuwe data.

Naast mijn werkzaamheden als fotograaf / docent heb ik ook een vaste betrekking die zijn uurtjes eist, dus daar moet weer even zorgvuldig omheen gepland worden. Dit najaar bevielen de dinsdagavonden en de donderdagavonden uitstekend en volgens mij liggen die bij de meeste mensen ook wel goed. Dus het gaan weer twee series worden op die avonden. In overleg met de deelnemers is het overigens altijd mogelijk om uit te wijken als er iemand op een avond niet kan ofzo.

 

Eerste serie

  • Donderdagavonden: 6, 13, 20 en 27 maart

Tweede serie

  • Vrijdagavonden: 7, 14, 21 en 28 maart

Derde serie

  • Dinsdagavonden: 25 maart, 1, 8 en 15 april

Vierde serie

  • Donderdagavonden: 27 maart, 3, 10 en 17 april

De cursusavonden duren altijd van 20.00u tot 23.00u en vinden plaats in mijn DOKA aan Carré 19A te Tilburg. De inschrijving is bij deze weer per direct geopend en je kan je opgeven door even een mailtje te sturen aan: info at marcomaas punt com of naar marcomaas at outlook punt com.
Als de belangstelling heel groot blijkt dan zal ik medio april / mei nog twee series plannen.