Press "Enter" to skip to content

Nieuwe doka cursus data najaar 2014

apict2014-07-06_10-08-40-Met voor de meeste mensen de vakantie nog voor de boeg, nog net lekker op tijd om eens wat data bekend te maken voor wat je mogelijk na de vakantie zou kunnen gaan doen: zo’n leuke DOKA workshop. Ideaal getimed ook om je op vakantie volgeschoten zwart-wit films zelf te gaan verwerken in een echte donkere kamer en op echt fotopapier af te drukken. Één groepje heb ik al vol zitten, dus ik begin met series 2, 3, 4 en 5 te vermelden.

Zoals tot nu toe het best bevalt bij de meesten, zal het op de dinsdagavonden en de donderdagavonden zijn, en ik heb hier data voor je voor oktober en november, en de inschrijving is per direct geopend:

Cursus 4

  • Dinsdagavonden: 4, 11, 18 en 25 november Nog één plaats!

Cursus 5

  • Donderdagavonden: 6, 13, 20 november en Vrijdag 28 november

De cursusavonden duren altijd van 20.00u tot 23.00u en vinden plaats in mijn DOKA aan Carré 19A te Tilburg. De inschrijving is bij deze weer per direct geopend en je kan je opgeven door even een mailtje te sturen aan: info at marcomaas punt com of naar marcomaas at outlook punt com.