Press "Enter" to skip to content

Doom Shooter app review op WPCentral!

apict2014-08-22_11-16-15-Het is een niemendalletje van een app natuurlijk want ik ben nou eenmaal geen echte developer, dus mijn mond viel extra wijd open toen ik op vakantie zag dat ‘s werelds belangrijkste en grootste blog over Windows Phones mijn Doom Shooter aan een review had onderworpen. Een knap uitgebreid review mag ik wel zeggen want er zit zelfs een filmpje bij, en het laat zich raden dat dit natuurlijk goed was voor een stevige piek in de downloads πŸ™‚

De reviewer heeft er echt werk van gemaakt en alles uitgeprobeerd en levert ook erg goede feedback. Er zitten inderdaad wat onhebbelijkheden in de app zoals settings niet vasthouden en nog wel wat andere kleinigheidjes zoals bijvoorbeeld over de vormgeving. De manier waarop die worden aangestipt motiveert me alleen maar heel erg om binnenkort weer verder te gaan met het ontwikkelen van de app, en als eerste die genoemde bugs er uit te halen. Dat zijn allemaal dingen die ik zo een twee drie niet kreeg opgelost, maar niet erg genoeg waren om de app niet te publishen.

Aangezien deze Doom Shooter app net voor het review inmiddels al meer dan 100,000 downloads heeft afgetikt, is dat overigens ook nog een dikke motivatie om voor al die gebruikers aan het werk te gaan om de app nog beter en leuker te maken. Ik moet natuurlijk ook mijn ruim vier sterren uit vijf bij de reviews wel waar blijven maken… πŸ˜‰

Bekijk hier de review van WPCentralΒ en download hier de app.