Press "Enter" to skip to content

Doka cursus data tot aan zomer 2015

apict2014-07-06_10-08-40-Ik ben er een beetje laat mee dit nieuwe jaar, dus de eerste serie van twee workshops wordt al een beetje kort dag: die beginnen dan in de eerste week februari meteen al. Maar als we dan toch bezig zijn met inplannen, dan meteen maar tot aan de zomervakantie van dit jaar ook, dus 8 workshop series om op in te schrijven!

Ik probeer het weer een beetje om-en-om te mixen qua dagen zodat er voor elk wat wils tussen zit, te kiezen uit dinsdagen, woensdagen of donderdagen.. Maar ik ben flexibel, dus zou een andere dag dan wat die maand staat gepland beter uitkomen, dan gaan we dat regelen natuurlijk!

Ik heb nu maar liefst 8 series ingepland tot half juni, dus daar gaan we dan:

Doka workshop 5

  • Dinsdagavonden: 14, 21 en 28 april en 5 mei

Doka workshop 6

  • Donderdagavonden: 16, 23 en 30 april en 7 mei

Doka workshop 7

  • Woensdagavonden: 27 mei en 3, 10 en 17 juni

Doka workshop 8

  • Donderdagavonden: 28 mei en 4, 11 en 18 juni

Zoals elke keer zijn de workshop avonden in mijn doka aan Carré 19a te Tilburg en duren die van 20:00 tot 23:00. De inschrijving is bij deze weer per direct geopend en je kan je opgeven door even een mailtje te sturen aan: info at marcomaas punt com of naar marcomaas at outlook punt com.

Ondanks dat het leven, en dus ook de doka, chemie en papier allemaal duurder worden, blijft de prijs staan op 149,00 euro incl btw. Echter zal afdruk-papier vanaf dit jaar ivm stijgende kosten nu écht niet meer inbegrepen zijn.

Rest me als laatste nog te melden dat het een doka workshop is, dus je wordt geacht op de eerste avond een (of meer) volgeschoten film bij je te hebben ter ontwikkeling. Let hierbij op dat het geen C41 films (= monochrome kleurenfilms) mogen zijn 🙂