Press "Enter" to skip to content

Doka cursus data najaar 2015

apict2014-07-06_10-08-40-Om iedereen eens voldoende tijd te geven om een doka workshop te kunnen inplannen, ben ik dit keer maar vast doorgegaan met data inplannen tot het eind van dit jaar. Dus kun je voor de zomer niet meer in een van de nog open staande cursussen dan kun je hier eens kijken voor najaars data vanaf 15 september met zes cursus blokken om uit te kiezen. Lees snel verder…>

Het zijn deze keer telkens blokken op dinsdag- en donderdag-avonden maar zoals altijd kan er in overleg altijd wel een beetje mee geschoven worden, dus neem daarover gerust contact op.

Doka workshop 13

  • Dinsdagavonden: 24 november en 1, 8 en 15 december
    Vol geboekt

Doka workshop 14

  • Donderdagavonden: 26 november en 3, 10 en 17 december

Zoals elke keer zijn de workshop avonden in mijn doka aan Carré 19a te Tilburg en duren die van 20:00 tot 23:00. Iedere cursus kan maximaal twee deelnemers bevatten maar gaat ook door bij slechts één inschrijving. De inschrijving is bij deze weer per direct geopend en je kan je opgeven door even een mailtje te sturen aan: info at marcomaas punt com of naar marcomaas at outlook punt com of om meer informatie te vragen natuurlijk.

Met ingang van het najaar 2015 zal de cursus € 159,00 incl btw gaan kosten. Afdrukpapier is niet inbegrepen in deze kosten, gebruik van chemie wel. Eventueel kun je bij mij tegen een zacht prijsje wat ouder fotopapier aanschaffen (indien beschikbaar, dus neem even contact op).

Rest me als laatste nog te melden dat het een doka workshop is, dus je wordt geacht op de eerste avond een (of meer) volgeschoten zwart-wit film(s) bij je te hebben ter ontwikkeling. Let hierbij op dat het geen C41 films (= monochrome kleurenfilms) mogen zijn.