Press "Enter" to skip to content

Vrij werk expositie in Ateliers Tilburg kantoor

PhotoNote_Lomogram_2015-09-29_10-15-30-AM_6205Al een aantal jaren ben ik bezig met een serie foto’s waarin (deels) naakte vrouwen centraal staan in een meestal urbex-achtige omgeving. De serie is nog titelloos en nog altijd een work in progress, en één foto uit de serie is al eens een keer te zien geweest tijdens Incubate 2012 bij hun ‘Open Source Expo’. Inmiddels is de serie ver genoeg gegroeid om een vijftal van de mooiste foto’s een keer gezamelijk te exposeren: bij Ateliers Tilburg in het Deprez gebouw te Tilburg.

In het kantoor van Ateliers Tilburg zijn steeds wisselende exposities van kunstenaars uit de panden, en naast dat ik zelf nog als beheerder werk voor Ateliers, heb ik ook een werkruimte in Carré: mijn donkere kamer. Marola, die de expo’s coördineert, vond het wel eens tijd worden dat ik ook eens wat werk zou laten zien.
Deze serie zonder titel is nu voor het eerst als serie te zien in een expositie en is op het kantoor van Ateliers Tilburg nog tot eind november te bewonderen.