Press "Enter" to skip to content

Doka cursus data vanaf najaar 2016

apict2014-07-06_10-08-40-Gezien de kleinschaligheid van de cursus, waarbij een maximum van slechts twee deelnemers kan deelnemen per ronde, ga ik het over een andere boeg gooien voor wat betreft vooraf ingeplande data voor de cursussen. Er komt vanaf dit najaar geen lijstje meer met vastgelegde data dat er cursus is, maar je wordt uitgenodigd om in overleg een serie af te spreken 🙂

Ik hou het verder wel volgens dezelfde formule: dus vier avonden van 20:00 tot 23:00u in totaal waarin de cursus wordt gegeven. De avonden die ik daar voor vrij houdt zijn nog altijd de dinsdagen, de woensdagen en de donderdagen. Welke dagen dat gaan worden en in welke frequentie mag jij als deelnemer zelf bepalen in overleg met mij.

Om even een voorbeeld te noemen; een van de laatste deelnemers heeft een week met een dinsdagavond en woensdagavond gedaan, met de week daarna nog een keer hetzelfde, dus twee keer twee avonden in twee weken afgewerkt…

Ook bij slechts één aanmelding gaat de workshop gewoon door; je hebt dan het geluk meer werk uit handen te krijgen en een één op één begeleiding te hebben 🙂

Qua kosten zijn er ook wat dingen veranderd: door stijgende kosten heb ik de cursusprijs moeten verhogen, maar gebruik van chemie is daarbij nog altijd inbegrepen. Fotopapier echter zal ook nog aangeschaft moeten worden, dus houdt rekening met een kleine extra post nog (voor de Tilburgers onder de gegadigden: Foto Jans (vestiging Besterdring) heeft wat Ilford Multigrade RC papier op voorraad doorgaans).

Interesse? Of informeren naar de mogelijkheden? Mail me even op: info at marcomaas punt com , of contacteer me via een van deze andere mogelijkheden.