Press "Enter" to skip to content

Doka Cursus

Workshop ZwartWit ontwikkelen en afdrukken

Met de huidige trend van de Lomografie en een hernieuwde interesse in analoog, is het natuurlijk geweldig om het hele beeld-creatie proces van voor tot achter weer helemaal in eigen hand te hebben. Kortom; je eigen films ontwikkelen en de negatieven afdrukken in een heuse donkere kamer. Een van de mooiste dingen die je kan doen in de analoge fotografie! Het moment dat je een belicht vel papier in de chemie schuift en het beeld ziet opkomen, geeft je echt het gevoel te toveren met papier en chemie.

Momenteel is de cursus in herontwikkeling samen met Beeldkoepel. Vanaf half september zullen deze weer gegeven gaan worden als het goed is. Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op www.beeldkoepel.nl

Do. 26/4/2018

Wil je gewoon een dagje afdrukken, eventueel onder begeleiding, lees dan verder hieronder of stuur een mailtje naar: info at marcomaas punt com.

 

Zwart/Wit Doka ook te huur per dagdeel

De donkere kamer van Marco Maas Multimedia op Carré wordt niet alleen gebruikt voor cursussen, maar is natuurlijk voor iedereen die de kneepjes al kent ook te huur per dagdeel. Een dagdeel wordt onder verstaan: van 9:00 tot 13:00, van 14:00 tot 18:00 en van 20:00 tot 00:00. Het huur-bedrag voor een dagdeel bedraagt € 35,00 euro inclusief btw en inclusief chemie die je verbruikt (behalve filmontwikkelaar). In geval je in kleur wil werken zul je ook zelf de chemie moeten verzorgen maar wordt de prijs € 25,00 per dagdeel (twee kleurenvergroters zijn aanwezig, natrium dokaverlichting, drumrollerapparaten en eventueel een Lici color-analyzer). Neem voor meer info of reservering contact op met info at marcomaas punt com.