Press "Enter" to skip to content

Autonoom

 

Misschien wel ‘s werelds oudste nog bestaande rockband met inmiddels 51 jaar op de teller: de Golden Earring. Deze foto’s zijn van afgelopen gig in 013 in februari van 2012 (meer foto’s op mijn Flickr stream):

     

2011 was alweer het tweede jaar dat ik ‘officeel’  fotograaf van het Tilburgse Incubate festival mocht zijn, en daarvan zijn de onderstaande twee foto’s (meer werk op mijn Flickr stream):

     

Middenin Luik ligt het enorm regiments fort Chartreusse van net voor de eerste wereld-oorlog wat al sinds de jaren zestig leegstaat. De bomen groeien er aan alle kanten uit en dat soort vervallen bouwsels zijn natuurlijk zeer fotogeniek. Samen met Marieke Visuals ben ik daar een dagje gaan fotograferen:

     

Afgelopen jaren ben ik heel vaak in het noorden van Italie geweest bij het Garda meer met mijn toenmalige vriendin, en dat is echt een van de mooiste stukjes Europa. Een prachtig plein in Verona zie je hier en vissende jongens bij een van de vele tunnels langs het Garda meer:

     

Naakten van mooie dames is ook een belangrijk deel van mijn vrije werk. Omdat een website nogal toegankelijk is voor jan en alleman, laat ik het bij deze foto van Marisa:

Antwerpen is ook een prachtige stad om straatfotografie te bedrijven, en daarvan zijn deze twee foto’s:

     

En dé stad die al zolang de fotografie bestaat een magische aantrekkingskracht op fotografen uitoefent: Parijs. Ik heb zowat 10 jaar bijna onafgebroken ieder jaar een lang weekend aan deze prachtige stad besteed. Van die tien jaar heb ik ook een fotoboek gemaakt in enkele oplage, en daar wil ik nog graag een uitgever voor zoeken. De totale 81 geselecteerde foto’s die in het boek staan, zijn ook in een Flickr Set te vinden:

     

Een van de Nederlands bandjes welk in mijn beginnende staptijd rap heel groot werd, was Bettie Serveert. Na jaren ze uit het oog te zijn verloren mocht ik ze in 013 op de gevoelige plaat zetten:

     

Al een oude hobby van me, het vliegtuigspotten, heeft me eigenlijk aan de fotografie geholpen. Nog jaarlijks bijna bezoek ik de open dagen van de Luchtmacht en daar schiet ik dit soort actie shots:

     

Nog wat meer foto’s uit de muziek categorie. Links zie je Gorki tijdens hun theatershow in 013 en rechts de gistarist van Feeler:

     

En nog meer muziek! Hier twee foto’s van de Lokerse Feesten in Belgie in 2005 waar ik voor een hele avond een persband had dankzij mijn beste vriend. Cranes en The Cure konden weer op het lijstje worden bijgeschreven:

     

Twee mooie dames in zwart-wit. Brenda met de duinen als setting en Esther:

     

En nog wat echt heel erg oud werk (digitaal bestond toen nog niet) uit 1992 en 1994. Een man in de Praagse metro en stelletje Maarten en Lonneke in het stadspark van Waalwijk: