Press "Enter" to skip to content

In opdracht

 

Het begon met een keer invallen voor Marieke Visuals, en sindsdien mag ik me ook de vaste DIEP fotograaf noemen. Met het beproefde fisheye concept doen we nu samen de party foto’s van Tilburgs leukste dansfeestje. Marieke is daarbij geswitcht naar een leuke mobiele studio in de foyer. Bekijk hier de series zoals ze op DIEP’s Facebook page komen.

     

En in dat danswereldje kwam ik Sri Sutino tegen: resident KlubTilt DJ, en zodoende heb ik deze promo foto’s gemaakt voor haar website:

     

Hier zie je de band foto’s van Feeler en later (rechts) My Favourite Scar. Dankzij de drummer, waarmee ik ooit zelfs samen heb mogen spelen, is me deze klus meerder malen ten deel gevallen:

     

Janssen Antieke Schouwen gaat al een tijdje terug inmiddels. Samen met Tuerlings senior heb ik de eerste foto’s ergens in 2001 volgens mij gemaakt, welke elke keer op de site komen. De keren daarna ben ik zelf benaderd en sindsdien heb ik redelijk wat antieke schouwen vereeuwigd op locatie. Regelmatig prijkt er een op een cover van een haarden-blad, en er staan er ook wat heel groot op de bus.

     

Voor Kapsalon Louis van Buren in Tilburg heb ik de shoot gedaan voor de metamorfose waarmee ze meedongen naar de Wella TrendVision award, waarvan hier de ‘na’ foto’s:

     

De vrouw van mijn beste vriend vroeg me voor haar afstudeer werk aan het mode lyceum, waarbij ze deze creaties presenteerde onder het label Dwars Design.

     

Hieronder zie je het booklet van de CD “Live in Italy” van Cranes, waarin twee foto’s van mij komen (niet in Italië gemaakt 😉 ). De rode foto’s die de CD flankeren zijn het, en natuurlijk vermeld. De Cranes ben ik al erg lang enorm fan van en ik heb ze dan ook lang gevolgd. Meer foto’s van mijn hand van de tours van 1999 tot 2005 kun je op de officiële fansite vinden.

     

En omdat ik hun keuzes voor de CD “Live in Italy” niet helemaal kon onderschrijven, heb ik hier nog een paar recentere foto’s geplaatst van Cranes: